Follow by Email

marți, 19 aprilie 2011

Delta T - Dispozitiv pentru echilibrare energetica si protectie

Stabilizeaza campul de frecventa intr-o valoare fixa si-l mentine constant in cadrul aurei personale, echilibrand, in acest fel, energiile, plus o reala si intensa protectie.
Compus din doua piramide cu baza comuna si doua vortexuri in sens contrar sau o axa pe care se monteaza un cristal de stanca ori una dintre pietrele zodiacale. In realizare s-au urmarit indeaproape conceptul antenei Delta T al lui Nikola Tesla, cat si teoriile dezvoltate pe tema orgonului apartinandu-i cercetatorului american de origine austriaca, Wilhelm Reich.

Dispozitivul 1 (interiorul vortexului contine un cristal de stanca):

Dispozitivul 2 (pe axa este montat un jasp)

Dispozitivul 3 (pe axa este montata o sfera de ametist in fatete)
Dispozitivul 4 (interiorul vortexului contine o sfera de ametist)Dispozitivul 5 (in vortex avem tot un ametist, de data asta mai mare si cu movul mai intens):Observatii:  lantisorul nu este inclus in oferta si fiecare dispozitiv este unic, astfel ca dumneavoastra cumparati exact ce se vede-n poza, drept pentru care vor mai apare si alte imagini iar unele vor fi sterse.
Pretul fiecaruia este de 170 de lei. Pentru comenzi in tara utilizam numai Posta Romana si modalitatea platii in ramburs, taxele urmand a fi suportate de catre client (aproximativ 12 lei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu